A może by tak dołączyć do załogi Soup Culture?

Jedno z najfajniejszych miejsc wege w Warszawie (lokal przy al. Jana Pawła II 38) otwiera nowy nabór na członków załogi! I mowa tu o nas! :) 

A my:
  • jesteśmy jakościowym street foodem, który łączy w sobie innowację i pasję do zdrowego jedzenia;
  • szanujemy naturę;
  • nie serwujemy mięsa;
  • produkujemy autorskie maszyny do wypieku jadalnych, przepysznych opakowań, czyli nie lubimy plastiku;
  • bardzo chcemy powiększyć nasz zespół o 2 osoby.

Ty:
  • liczysz się z naturą i rozumiesz działania proeko;
  • szukasz miejsca z energią i misją, nie tylko gastro, nie tylko na sezon;
  • lubisz gotować i rozmawiać z ludźmi;
  • dzielisz się dobrą energią;
  • cenisz sobie wartości współpracy, można na Tobie z sukcesem polegać;
  • dogadujesz się w języku angielskim;

Jeśli wobec tego co wyżej jesteś na TAK, to proponujemy Ci satysfakcjonującą pracę, a w jej ramach m.in.:
  • szkolenie z wypiekania jadalnych opakowań i obsługi pieca PS2/300 i PS2/150;
  • wdrożenie w standardy firmy Soup Culture;
  • satysfakcję z przyczyniania się do poprawy nawyków i sytuacji ekologicznej;
  • możliwość pracy w dwóch wymiarach: na pełen lub pół etatu;
  • możliwość szybkiego awansu na wyższe stanowisko;
  • dobrą stawkę i bonusy (start 15 i 18 zł/h netto);
  • realny wpływ Twojego zaangażowania na efekty działań i wynagrodzenia.

Jeśli wobec wszystkiego co wyżej jesteś na TAK, to nie czekaj i wyślij nam swoje CV na adres pr@soupculture.pl. 
W wiadomości mejlowej napisz nam kilka słów wstępu do swojej oferty oraz dyspozycyjność.
Oferty przyjmujemy do 31.01.2020.

Prosimy, w wysyłanym do nas CV zamieść zgodę na przetwarzanie Twoich danych osobowych. Pamiętaj, by była aktualna.
Możesz skopiować poniższą klauzulę: “Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Soup Culture Sp. z o.o. w celu prowadzenia rekrutacji na aplikowane przeze mnie stanowisko.”
Po procesie rekrutacji wszystkie przesłane przez Was dokumenty zostaną usunięte z naszej bazy.